ΜΑΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ

Πιστοποιημένη Δασκάλα Yoga

Η Μάρα Κωνσταντινίδη είναι πιστοποιημένη δασκάλα Yoga από το Sivananda Yoga School στο Mandurai Ινδίας.

Περιπετειώδης με ανήσυχο πνεύμα, ψάχνει διαρκώς τρόπους να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής της αλλά και όσων γνωρίζει και συναναστρέφεται. Αυτή τη βασική της αρχή μεταδίδει και στους μαθητές της.

Mέσα από την διδασκαλία της και την άσκηση προσπαθεί να περάσει τόσο την αξία της ευγνωμοσύνης για τη ζωή και τον άνθρωπο όσο και για τις μικρές απολαύσεις της καθημερινότητας που περνούν συνήθως απαρατήρητες.

Έχοντας αποκομίσει εμπειρία αρκετών χρόνων, το μάθημά της είναι δομημένο έτσι ώστε να προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε μαθητή και η ίδια είναι πάντα πρόθυμη να τον καθοδηγήσει για να φτάσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του σωματικά και πνευματικά.

Το άλλο μεγάλο της πάθος είναι τα ταξίδια. Θέλει συνεχώς να γνωρίζει καινούργιους τόπους και ανθρώπους, να αποκτά εμπειρίες και να αποκομίζει χαρακτηριστικά που να συμπληρώνουν τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά της.

Θέλοντας λοιπόν να συνδυάσει τις δυο μεγάλες της αγάπες, την Yoga και τα ταξίδια, έχει αφοσιωθεί τα τελευταία χρόνια στην οργάνωση Yoga retreats σε μαγευτικούς προορισμούς ανά την Ελλάδα.

Ευελιξία

Yoga Travellers Home by Mara Konstantinidi | Yoga Studio στη Δράμα

Ευγνωμοσύνη

Yoga Travellers Home by Mara Konstantinidi | Yoga Studio στη Δράμα

Περιπέτεια

Yoga Retreats by Mara Konstantinid | Yoga Travellers Home

Πεποιθήσεις 0
Αναπνοή 0
Άσκηση 0
Τρόπος ζωής 0

Call Now Button